Dobrodošli

DOBRODOŠLI… 🙂

Pred vami je nova otroška spletna trgovinica Svet otrok, pravi mali raj za majhne škratke, kot tudi za njihove starše, prijatelje in sorodnike.

…Pa da se kar na hitro predstavimo. Smo čisto nova in še rastoča trgovina – zato nam bo vsaka delitev, komentar in priporočilo naprej prišlo še kako prav!

Na trg smo vstopili z namenom, da zadovoljimo naše kupce, naše stranke s ponudbo, odzivnostjo na tak način, da bi se redno in z veseljem vrnili v našo trgovino Svet-otrok.

Pohvalimo se z vrednotami, ki se jih bomo redno in striktno držali, saj nas vodijo k boljši prepoznavnosti, k več priporočilom in k rednim stranka. Pohvalimo se lahko s prijaznostjo, poštenostjo in odzivnostjo. Poleg tega smo vam vedno na voljo za pomoč pri nakupu in svetovanju.

V podjetju vedno stremimo k zadovoljnim in naspanim staršem ter veselim in iskrivim otroškim očkam ter njihovimi nasmeški.

Trgovina ima trenutno že nekaj izdelkov, seveda pa jo bomo pridno in redno polnili še z dodatnimi izdelki za vaše dojenčke, malčke in otroke.

Naš prodajni asortima vsebuje:

  • Oblačila
  • Igrače in plišaste živali
  • Otroške pripomočke
  • Izdelki za varnost otrok in
  • Izdelke za zdravje ter nego

 

Poleg prodaje, smo se odločili trgovino popeljati na malenkost višji nivo. Na naši spletni strani si boste lahko prebirali tudi blog, v katerem bomo predstavljali recepte, ideje kaj početi z malčkom itd. Zato nas ne pozabite spremljati.

Spremljate nas lahko na Facebooku (Svet-otrok) in Instagramu (Svet-otrok). Poleg tega, toplo priporočamo tudi, da se naročite na naše novice, saj vas bomo redno obveščali o akcijah, znižanjih in o novih zapisih na blogu.

 

Do naslednjič, ko se spet beremo, se lepo imejte 🙂

Ekipa Svet-otrok

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X